Naziv: Udruga «Žena» Drniš
Adresa: Postolarska 3, 22 320 Drniš
Kontakt: 022/ 886 388, 022/ 887 944, E-mail: zena.drnis.woman@si.t-com.hr, Web:www.zena-drnis.org
Vizija, misija, djelatnost: Vizija udruge je: društvo ugodno za življenje svih dobnih skupina, te žena ekonomski neovisna žena ravnopravno zastupljena u svim društvenim sferama. Udruga provodi slijedeće djelatnosti: Pruža pomoć i organizira kućne posjete za pružanje elementarnih usluga potrebnih za normalan život starije osobe u svom domu, Provodi programe edukacije svih dobnih struktura za stjecanje vještina potrebnih za razvijanje socijalnog poduzetništva, Provodi edukaciju o ljudskim pravima s naglaskom na položaj i prava seoske žene, Provodi edukaciju žena o zdravom načinu življenja u svim razdobljima života, Konkretno prezentira programe i određuje smjernice za podizanje razine životnog standarda, Provodi edukaciju očuvanja okoline.
Aktivnosti koje nudimo: 1.edukacija i predavanja o zdravom načinu življenja u svim životnim razdobljima, 2.radionice za razvoj socijalnog poduzetništva 3.radionice za stjecanje vještina tekstilnog rukotvorstva 4.edukacija njegovateljica/lja starijih osoba 5.radionice na temu « Prava žene u seoskom okruženju» 6.radionice samoorganiziranje zajednice 7.radionice volonteri i volonterski rad
Održavamo radionice/predavanja u drugim organizacijama: -položaj žene u seoskom okruženju -volonteri i volonterski rad -edukacija njegovateljica/lja starijih osoba -predavanja o zdravom načinu življenja
Besplatne usluge: Usluge savjetovanja
Usluge koje se naplaćuju: Radionice i predavanja
Stalne usluge: Provodimo stalno savjetovanje za žene žrtve nasilja, žene iz seoskih sredina, nezaposlene žene Savjetovalište radi od 10 – 14 sati, svaki radni dan. Kontakt: 022/886 388, 022/ 887 944, 091/ 591 5396
Kako se može uključiti: Dolaskom u udrugu kako bismo utvrdili njihov interes i sposobnosti, te ih uklopili u naše potrebe i mogućnosti.
Zainteresirani za suradnju: DA
Načini suradnje: - predavanja- radionice- partnerstvo u projektima- razmjena iskustava
.. natrag na popis ..