Dobro_biram_logo.jpg

Bez obzira da li ste već volontirali ili niste, koliko imate godina i/ili radnog iskustva ili pak upravo suprotno - želite steći radno iskustvo kako bi u budućnosti lakše dobili posao - javite nam se jer upravo vas trebamo!
Udruga Zora treba volontere/ke koji su voljni pomoći nam svojim vremenom, znanjem i idejama.

Bez obzira na kojem Zorim radnom mjestu odlučite volontirati, osiguravamo vam ugodno radno okruženje i timski rad, te mogućnost za osobno i profesionalno usavršavanje.
Sa svakim volonterom/kom potpisujemo ugovor o volontiranju te vodimo volonterske sate u Volonterske knjižice.

U 2011. Udruga Zora dobitnica je Državne nagrade za volontiranje, dok je Zorina volonterka Dijana Miri (Kontrec) proglašena jednom od Najvolontera Međimurske županije.
U 2012. godini naša volonterka Sarah Jalušić također je proglašena Najvolonterkom Međimurske županije.

VOLONTERSKI RAD podrazumijeva dobrovoljno ulaganje osobnoga vremena, truda, znanja i vještina radi dobrobiti svojih bližnjih, zajednice ili cijelog društva. VOLONTERIZAM omogućava ljudima da rade za zajednicu istovremeno razvijajući svoje vještine i učeći nove, primjenljive u tržišnom sustavu.

Volonterski poslovi u Zori: Prijevod tekstova s engleskog i na engleski jezik * Lektura i korektura tekstova; Administrativni poslovi, logistika * Grafička priprema letaka, bannera, plakata... * Pisanje tekstova za newsletter, web stranicu, letak...* Video snimanje, montiranje i fotografske usluge..

Natječaji za volontere/ke trenutno nisu otvoreni, ali za više informacija možete nam se obratiti na zora(a)udrugazora.hr
Prijavnica za volontere
Prijavnicu nam pošaljite na zora(a)udrugazora.hr

Važni dokumenti vezani uz volontiranje:
Etički kodeks
Zakon o volonterstvu
Za svoj volonterski program, udruga Zora donijela je svoj Pravilnik o volontiranju te Pravilnik o nediskriminaciji pri zapošljavanju i volontiranju.